• Állítólag a következő Assassin’s Creed tényleg a Ragnarok lesz
  • Ha igaz, februárban leplezhetik le, ősszel jelenhet meg

Már év eleje óta szivárognak kisebb-nagyobb infómorzsák a következő Assassin’s Creedről, melyek közt később megcáfolt infók is napvilágot láttak, de nagyjából mind egy irányba mutatnak - azt beszélik, hogy Assassin’s Creed: Ragnarok lesz a játék címe, és a mitológiában cseppet is jártasak ebből már tudják, hogy északra megyünk, skandinávia irányába.

Eddig igazából semmi újat nem mondtunk, de a rendszeres szivárogtató és belsős infókkal rendelkező Imran Khan már annál többet. Értesülései szerint valóban északra megyünk, és nem is kell olyan sokat várnunk a bejelentésre: jövő év februárjában számíthatunk a leleplezésre, a Sony PlayStation 5-öt reklámozó promóciójának részeként. És ha minden jól megy, egy őszi megjelenés várható, valószínűleg keresztgenerációs játékként.

Néhány apróbb részletet is elárult, melyek egybevágnak a korábbi híresztelésekkel, de kapunk újakat is: karakterünk nemét megválaszthatjuk, de nem lesz olyan jelentősége, mint az Assassin’s Creed: Odysseyben; visszatérnek a hajók is, de vikingek ide vagy oda, a tengerjárás nem kap akkora hangsúlyt. Végül a Brotherhoodból ismert rendszer is visszatérhet, magyarán saját klánunkat küldhetjük feladatok végrehajtására, jófajta loot reményében.

assassins-creed-valhalla-04.jpg