• Mai szemmel nézve nincs nagy helyigénye az Assassin’s Creed Valhallának
  • Az első napi frissítésben egy kódex is lesz
  • A season pass részeként két kiegészítőt kapunk 2021-ben

Manapság nem meglepő, ha egy videojáték laza 100 GB-ot foglal el a játékplatformunk merevlemezéből vagy SSD-jéből. Szerencsére a hamarosan megjelenő Assassin’s Creed Valhalla nem követi ezt a trendet, megelégszik egy, az Assassin’s Creed Odyssey-nél is szerényebb helyigénnyel. PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox Series X-en és S-en mindössze 45 GB-ot foglal el, míg Xbox One-on 44 GB-tal is megelégszik.

Kiderült az is, hogy az első napi frissítésben a hiba- és teljesítményjavításon túl lokalizált audiócsomagok (nem magyar) és egy kódex is lesz (ez váltja le az Animus Adatbázist), amiből rengeteg érdekességet megtudhatunk majd az Assassin’s Creed Valhalla világáról, illetve itt találhatjuk meg a tutorialokat is.

A 40 dolláros season pass-ban pedig két nagyobb kiegészítő lapul majd. Az egyik a 2021 tavaszán érkező Wrath of the Druids. Ebben Írország területén kutathatunk egy ősi druida szekta után, elmélyedve a gall és a kelta mitológiában. A másik a The Siege of Paris címre hallgat, ez 2021 nyarán jön a tervek szerint. Ahogy a címe is mutatja, Franciaországba ugorhatunk majd át, és Párizs ostromát élhetjük újra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!