• Az Atomega egy online lövölde
  • A játékot egymás leölésével és békés úton is játszhatjuk
  • A cél, hogy kis Atomból isteni Omegává váljunk
  • A játék szeptember 19-én jelenik meg PC-re

A Ubisoft frissen bejelentett online FPS-e, az Atomega minden eresztékében érdekesen fura játéknak tűnik. Először is, a világvégén játszódik. Mármint nem a hagyományos zombis, világháborús, globális felmelegedéses, vagy bármilyen hagyományos világvégén, hanem szó szerint a világ létezésének végén, amikor éppen minden darabokra esik. Ennek megfelelően a látvány is meglehetősen egyedi lesz, bár picit azért hasonlít a fejlesztők, azaz a Reflections korábbi két játékára, a Grow Home-ra és a Grow Upra. 

A célunk az Atomegában nem más, minthogy kis Atomból istenekké, azaz Omegává váljunk, ami jelen esetben úgy fest, hogy az általunk irányítható exomorffal alkotóelemeket begyűjtve, 7 fázist megjárva kell isteni szintre emelkednünk. Ez persze látványban is megmutatkozik, hiszen egyre nagyobbak, egyre pusztítóbbak leszünk. Ugyanakkor egyre lomhábbak is, míg a kisebb teremtmények megmaradnak fürgének, szóval ezt az előnyt kihasználhatják.

Hogyan gyűjthetünk exomorfunknak építőelemet? Nos, ez is egy érdekes része az Atomegának, mert két lehetőségünk is lesz. Az egyik a békés gyűjtögetés, a másik, hogy a velünk együtt ringbe szálló hét másik játékost leöljük (azaz 4v4 meccsekben vehetünk részt), és darabjaikat begyűjtjük. A játékot az nyeri meg, aki előbb eljut az Omega szintig.

Az Atomega megjelenésére már nem is kell sokat várni, ugyanis szeptember 19-én bekerül a Steam kínálatában.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!