• Vasárnapig ingyenesen játszható a Dying Light PC-verziója
  • Jelentős kedvezmények is vannak a játékra

Nemrég volt öt éve annak, hogy megjelent a Dying Light, amely egyértelműen a Techland eddigi legnagyobb sikere lett, több mint 18 millió játékossal. A hála pedig nem marad el: egyrészt közzétettek egy videót, amivel köszönetet mondanak a fantasztikus közösségnek, másrészt pedig - a múltkori ajándék után - most egy hétvége erejéig ingyenessé vált a játék a Steamen.

az-5-szuletesnap-alkalmabol-ingyenesen-jatszhato-a-dying-light.jpg

Az ingyenes verzió itt érhető el egészen vasárnap este 7 óráig, és ha megtetszik a játék, akkor jelentős kedvezményekkel csaphatsz le az összes kiadásra, az alapváltozattól kezdve a minden megjelent extrát tartalmazó Ultimate Collectionig.

Ezzel párhuzamosan érkezett egy új frissítés is, benne a Story Mode nehézségi szinttel, melyet azoknak szánnak, akik csak a történetet szeretnék átélni. Itt a zombik jóval kevesebbet, mi pedig jóval többet sebzünk, gyorsabb a fejlődés, de a zuhanás okozta sérülések is visszafogottabbak.

Mindeközben persze nagyban készül a folytatás is a jelenlegi és a következő generációs platformokra, a nemrég elcsúsztatott Dying Light 2 megjelenési dátuma azonban egyelőre nem ismert.