• Bemutatkozott az Acer ENDURO Urban N3 noteszgép és a T1 táblagép
  • Ezek szívós, strapabíró termékek
  • Melyeket elsősorban a mindig úton lévő felhasználóknak szánt a gyártó

Az Acer nemrég leleplezte két legújabb termékét, melyekkel a mindig úton lévő felhasználóknak szeretne egy kicsit kedvezni a gyártó. Az Acer ENDURO Urban N3 noteszgép ugyanis egy tartós használatra tervezett, strapabíró laptop, mely ellenáll a durvább, szélsőségesebb hőmérsékleteknek, emellett pedig bizonyos mértékig a pornak és a víznek is. Ráadásul a teljesítményére sem lehet panasz, hiszen akár 11. generációs Intel i7-es processzorral, Nvidia GeForce MX330 GPU-val, 1 TB SSD-vel és 32 GB DDR 4 RAM-mal is kérhetjük.

acer-enduro-szivos-kicsi-01.jpg

A másik friss bejelentés a szintén ezen a szívósabb vonalon mozgó ENDURO Urban T1 tablet, ami megfelel a MIL-STD 810H katonai szabványnak, valamint IP53 por- és vízálló is. A gép egy 1920 x 1200 pixel felbontású, 450 nit fényerejű, 10 pontos érintőképernőyvel érkezik, akksija pedig akár 8 órán át is bírhatja a strapát.

A gyártó emellett pedig bemutatta az ultrahordozható Chromebook 311-t is, mellyel a folyton mászkáló és tanuló egyetemistákat igyekszik megcélozni. Ennek megfelelően ez a gép meglehetősen vékony és könnyű, és akár 15 órás használatra is alkalmas lehet, ha mondjuk a ZH előtti utolsó éjszaka szeretnénk megtanul a féléves tananyagot.

acer-chromebook-311-01.jpg