• Bemutatkoztak az Acer legújabb, oktatásra szánt gépei
  • Köztük az extra strapabíró TravelMate Spin B3
  • És két masszív, alakítható Chromebook is

Az Acer elsősorban gamer termékei kapcsán ismerhetjük, pedig a gyártó a piac más szegmenseiben is jelen van: nemrég például néhány kifejezetten oktatásra szánt gépet is bemutatott. Ezek közül az egyik az új, strapabíró TravelMate Spin B3, mely Intel Pentium Silver CPU-val és akár 12 órás üzemidővel érkezik, ráadásul egyedi vízelvezető rendszerének hála védve van a mérsékelt folyadék kifröccsenésektől is.

acer-laptopok-011.jpg

Hasonlóan masszív darabnak mondhatóak a Chromebook Spin 512 és Chromebook Spin 511 modellek is, melyek Intel Pentium Silver vagy Celeron processzorral érkeznek, és a TravelMate Spin B3-hoz hasonlóan szintén el tudják vezetni a vizet bizonyos mértékig. Végezetül pedig meg kell még említeni az Acer Chromevook 511-t és az Acer Chromebook 311-et, melyek kifejezetten kompakt, 11 hüvelykes készülékek, amik nagyszerűen bírják a strapát, kicsi a tömegük és nagyszerű az akkumulátor idejük, így abszolút alkalmasak az iskolai vagy otthoni tanuláshoz.

A fenti készülékek közül a TravelMate Spin B3 2021 második negyedévétől, a Chromebook Spint 512, a Chromebook Spin 511, a Chromebook 511 és a Chromebook 311 pedig márciustól, lesz elérhető Európában.

acerchromebook511lifestyle3.jpg