Ma reggel láthattátok a PS4 legújabb kedvcsináló videóját, egy tévéreklámot, ami a Sony következő generációs konzoljának előnyeire hívja fel a figyelmet. Az egész anyag nagyon látványos, folyamatosan bombázza a nézőt információkkal, kezdve a konzol árával, az extra tartalmakkal és a játékok sokaságával, így nem csoda, ha a nagy forgatagban valami elkerüli a figyelmét az embernek -- ilyen például a kiegészítők exkluzivitása. 

A reklám észak-amerikai változatában pár másodpercre látható egy apró betűs rész, amely azt írja, hogy az Assassin’s Creed 4-hez és a 2014 elejére csúszott Watch Dogshoz megjelenő letölthető tartalmak ideiglenesen csak PlayStation platformra fognak megjelenni, ez az időtartam pedig kemény hat hónap, vagyis egy fél évig sem Xbox platformon, sem pedig PC-n nem kaphatjuk meg azokat a bővítményeket, amit a Sony tábor játékosai. Érdekesség: a szóban forgó reklám európai változatában nyoma sincs ennek az exkluzivitásról szóló szövegnek.

A PlayStation-exkluzív tartalom az Assassin’s Creed 4 esetében plusz egy órányi történetet takar a kissé idősebb Aveline de Grandpré főszereplésével, aki annak idején a PS Vitára írt Assassin's Creed: Liberationben (a játék HD kiadása januárban jelenik meg PC-re) tűnt fel, míg a Watch Dogs is kap valamilyen bővítményt, ám erről még nem kaptunk információt. Természetesen az egyéb DLC-k minden platformra kaphatók lesznek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!