• Itteni idő szerint péntek hajnalban rendezik az EA Play Live-ot
  • Itt a kiadó újdonságait láthatjuk majd
  • Legalább egy nagy meglepetésre számíthatunk

Nem áll le a nagy nyári játékbemutatók sora, hiszen ma este – itteni idő szerint péntek hajnalban – rendezik az EA Play Live online eseményt, ahol a kiadó közelgő játékaira vethetünk majd egy pillantást. A napokban felfedett Star Wars: Squadrons biztosan ott lesz a bemutatásra kerülő címek között. És hogy mi még? Erről írt nemrég a jelenlegi egyik legmegbízhatóbb bennfentes, Jeff Grubb.

az-ea-egyik-nagy-ma-esti-meglepetese-meg-nem-szivargott-ki.jpg

A VentureBeat írója azt állítja, hogy az Apex Legends kapcsán több bejelentést is tartogatnak: egyrészt érkezik a platformok közötti játék, másrészt pedig a Switch-verziót is be fogják jelenteni, de vélhetően a következő generációs változatokról is szó esik majd.

Az EA Sports játékai egyértelműen ott lesznek majd a digitális rendezvényen, a BioWare ugyanakkor nagy kérdés – hiába tudni az új Dragon Age-ről és az Anthem rebootjáról is, illetve hiába vannak komoly híresztelések a Mass Effect-trilógia újrahangszereléséről, van rá esély, hogy ezekről most még nem fogunk hallani. Mint ahogy jó eséllyel a DICE sem most fogja leleplezni a következő nagy projektjét (ami az új Battlefield).

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem lesz meglepetés: Grubb szerint legalább egy olyan játék van az EA tarsolyában, melynek kapcsán semmi sem szivárgott még ki korábban, illetve a korábbi jelek után most már biztosra vehető, hogy a Brothers és A Way Out fejlesztőinek új játékát is itt fogják leleplezni – ez a kettő persze lehet egy és ugyanaz.