• Az EA tudja, hogy a PC-s játékosnak nem éppen a kedvencük
  • Szeretnék visszanyerni a bizalmat
  • Ennek egy része az, hogy elindult az Origin Access

Az év játéka szavazásunkból kiderült, hogy szerintetek 2015-ben az EA volt a legrosszabb kiadó, de persze a bosszúság nem tavaly, hanem jóval korábban kezdődött. Nem kell sokat gondolkodni azon, hogy eszünkbe jusson a tartalomhiányban szenvedő Battlefront, Titanfall vagy a Sims 4, de emlegethetjük a katasztrofális körülmények mellett megjelent SimCityt is. Szóval, sok rossz fát tett a tűzre a cég, és mivel a gamerek haragtartó népség, fel van adva a lecke, de az óriás készen áll arra, hogy mindezt jóvátegyék.

AZ EA SZERETNÉ VISSZANYERNI A PC-S JÁTÉKOSOK BIZALMÁT.

Az Origin marketingdirektora, Peter O'Reilly az MCV stábjának nyilatkozta ezt, és elmondta azt is, hogy: „Az elmúlt években arra koncentráltunk, hogy az indulástól kiváló élményt biztosítsunk a felhasználóknak, ezt az élményt pedig fokozzuk olyan programok bemutatásával, mint a Great Game Guarantee [pénzvisszafizetés], az On the House [ingyenes játékok] és most az Origin Access. Örülünk annak, ahol most tartunk, de folyamatosan innovációra törekszünk.”

Az Origin Access az EA előfizetéses rendszere, amely Xbox One után immáron PC-n is elérhető. A cég éppen a héten nyitotta meg a kapukat minden európai gamer előtt (így a magyarok számára is), akik havi négy euró ellenében az EA katalógusának egy részével korlátlanul játszhatnak, bolti kedvezményeket kapnak és bizonyos címeket a megjelenés előtt kipróbálhatnak. A katalógus jelenleg 15 játékból áll, de O'Reilly is megerősítette, hogy ez később bővülni fog, mégpedig külsős cégek termékeivel is.

e3-2015-ea.jpg