• Egész Európában működik most már az Origin Access
  • Magyarországon is
  • Az előfizetés 4 euró
  • Hozzáférés az EA játékkatalógusának egy részéhez
  • Bolti kedvezmények
  • Korai hozzáférés bizonyos játékokhoz

Az EA két hete jelentette be az Origin Access névre keresztelt szolgáltatását, amivel havi 4 euró ellenében a kiadó katalógusának egy részét élvezhetjük, mégpedig korlátozás nélkül, ráadásul bizonyos játékokat idő előtt kipróbálhatjuk, sőt, még bolti kedvezményeket is kapunk. Lényegében tehát az Xbox One konzolon egy ideje már működő EA Accesst kaptuk meg PC-re, egy bökkenő azonban mégis akadt: a szolgáltatás nem mindenhol volt elérhető.

Az induláskor csak néhány régióban, többek között az Egyesült Államokban illetve Európa nyugati részén lehetett feliratkozni, és habár például Németországban bárki lehetett Origin Access előfizető, Magyarország, több más országgal egyetemben, kimaradt -- egészen eddig.

AZ ORIGIN ACCESS IMMÁRON EGÉSZ EURÓPÁBAN ELÉRHETŐ!

Az EA tegnap, az esti órákban nyitotta meg minden európai számára az Origin Access lehetőségeit, így ha most ellátogatsz az Origin főoldalára, rögtön a lehetőségre figyelmeztető banner fogad, a bejelentkezése után pedig játszi könnyedséggel iratkozhatsz fel.

A havi 4 euró ellenében jelenleg 15 játékhoz férsz hozzá (a kínálat később bővülni fog), köztük a Battlefield 4-hez, a Dragon Age: Inquisitionhöz, a Battlefield: Hardline-hoz és a FIFA 15-höz. Továbbá 10% kedvezményt kapsz, ha az Originen vásárolsz, illetve február 4-től, a hivatalos megjelenés előtt, próbálhatod ki az Unravelt -- az első két pályát 10 órán át nyüstölheted.

Most, hogy Magyarországon is van Origin Access, teszel vele egy próbát?

origin-access.jpg