Október 1-jén megjelent az új FIFA játék, és ennek megünneplése alkalmából nem maradhat el a K&H e-Kupa FIFA 22 1v1 verseny sem. Ebben az évben is az MTK Budapest Esport Arénája ad otthont a virtuális mérkőzéseknek, azonban az esemény néhány része változik az eddigiekhez képest.

khfifa22eventcover.png

A versenyzőknek PlayStation 4-en kell majd megküzdeniük, méghozzá október 9-én, szombaton az új Hidegkuti Nándor Stadionban. A rendezvényre 40 játékos mehet majd, és közülük mindenki meghívás alapján kerül majd ki, azonban a végleges névsorról a későbbiekben rántjuk le a leplet. Az így kialakult 40 fős mezőnyt nyolc 5 fős csoportba sorsolják, ahonnan a legjobb kettő jut tovább. A nyolcaddöntőtől kezdve - top 16 - egyenes kieséses rendszerben zajlanak tovább az összecsapások, de ekkor már BO2-es formátumban küzdhetnek meg a felek egymással.

Az eddigi versenyekhez képest pedig az összdíjazás is magasabb lett, ugyanis közel 400 ezer Ft értékben osztanak szét jutalmakat a legjobbak között. A sorrendet illetően az alábbiak szerint alakulnak a nyeremények:

 

A helyszínre egyébként nézők jöhetnek, és a részvétel ingyenes, de a kilátogatáshoz számukra elő kell regisztrálniuk az alábbi honlapon - nevezni játékosként viszont nem lehetséges: https://khkupa.esport1.hu/

Az arénában lesz lehetőség kipróbálni a FIFA 22-t, valamint a VR világával is megsmerkedhetnek a kilátogatók, és természetesen a mérkőzéseket is lehet követni hatalmas kivetítőkön, helyszíni kommentárral. Tehát, ha nem szeretnél lemaradni a K&H e-kupa FIFA 22 1v1 versenyéről, akkor regisztrálj a fentebb közzétett honlapon és vésd fel a naptáradba az október 9-ét, hogy biztosan ott lehess a LAN-on.