• Az Eufória alkotója a celebvilág kulisszái mögé néz AZ IDOL című HBO-s sorozatában
  • Életvezetési tanácsadó-coach és egy tündöklő popsztár kapcsolatát láthatjuk
  • Premierdátumot egyelőre nem tűztek ki, de feliratos előzetes érkezett

Sam Levinson rég elhagyta már a vígjáték könnyed műfaját, hogy a szenvedélybetegségekben, önértékelési komplexusokkal és párkapcsolati problémákkal küzdő emberek életét vigye képernyőre. Az Eufória, valamint a Malcolm és Marie alkotója új sorozatában is a jól ismert témákhoz nyúl: egy életvezetési tanácsadó-coach és egy tündöklő énekesnő kapcsolatát láthatjuk.

AZ IDOL első előzetese alapján betekinthetünk majd a pop szakma profitorientált kötöttségei, illetve a celebvilág kokainmámoros, hedonista, sekélyes és kiszámíthatatlan kulisszái mögé. Míg a férfi bizalmat kér és arra biztatja párját, hogy saját arcát mutassa a színpadon, a nő sötét múltbéli sérelmei és a feszítő produceri elvárások miatt képtelen ezeket megtenni.

mv5bmze2mjc5y2itztgxzc00ztbjlwfhzwitota2yznlodm3odm0xkeyxkfqcgdeqxvynza0mdawotuv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Levinson ezúttal Rév Marcell helyett másik operatőr, a fehérorosz Arseni Khachaturan oldalán dolgozik, AZ IDOLban azonban ismét a rá jellemző intenzív, a hősök lelki állapotát tükröző vizuális világ elevenedik meg. Az erőteljes stílusjegyeket hangsúlyozza a frissen kiadott feliratos előzetes is. Pontos premierdátumot egyelőre nem tűzött ki az HBO a The Weeknd és Lily-Rose Depp főszereplésével készült szériához. Ti várjátok már? Írjátok meg kommentben!