• Az idei E3-on leplezi le az új Forza-játékot a Microsoft...
  • ...melynek dobozán a vadonatúj Lamborghini Centenario lesz látható
  • Szinte biztos, hogy Windows 10-et futtató számítógépekre is érkezik az új epizód

Zajlik az élet a Forza-sorozat háza táján, hiszen nem régiben jelent meg a Forza Horizon és a Forza Motorsport 5 kínálatából kimaradó Porschékat – szám szerint 21-et – felvonultató Porsche Expansion pakk a Forza Motorsport 6-hoz, majd a Microsoft bejelentette, hogy az eddig konzol-exkluzívnak számító széria idén tavasszal Windows 10 operációs rendszert futtató számítógépekre is megjelenik free-to-play változatban és persze karcsúsított tartalommal ellátva Apex alcímmel.

Még el sem csitult utóbbi két hír a játékosok között, mikor kiderült, hogy a Microsoft alig több mint 3 hónap múlva, a Los Angeles-i E3 játékos expón mutatja be a versenyjáték legújabb részét, sőt, a redmondi cég már azt is felfedte, hogy a program dobozán egy Lamborghini Centenario feszít majd. A V12-es motorral és 770 lóerővel megáldott szuperszörnyeteggel egyébként már azelőtt száguldozhatunk majd a játékban, hogy maga a valódi autó kigördülne a gyártósorról.

Ennél többet egyelőre még nem árult el a Microsoft a vélhetően már javában készülő Forza-epizódról, így azt sem tudni, hogy az Xbox One konzolok mellett számítógépekre is megjelenik-e. Mondjuk a redmondiak új gyakorlatát tekintve, szinte biztosra vehető, hogy a Windows 10 gépek tulajdonosai is örülhetnek majd a Microsoft sajtótájékoztatóján esedékes bejelentésnek, pláne, hogy a Forza-sorozatért felelős Turn10 fejlesztői direktora, Andy Beaudoin megerősítette, hogy a jövőben már PC-s változatot is készítenek minden egyes új részhez.