• PC-re is megjelenik a Forza Motorsport 6
  • A Seattle Times szerint tavasszal jön, és ingyenes lesz
  • A Forza Motorsport 6: Apex egy free-to-play játék lesz
  • Tavasszal várható

A Seattle Times portálhoz eljutott információk szerint a Microsoft nagyon hamarosan egy újabb konzolexkluzív címét hozza el PC-re, ez a sorozat pedig nem más, mint a Forza Motorsport, amivel kapcsolatban korábban is hallhattunk már hasonló pletykákat, most azonban némi extra információhoz is jutottunk.

TAVASSZAL JÖN A FORZA MOTORSPORT 6: APEX!

A Forza Motorsport 6: Apex Windows 10 PC-kre fog megjelenni, méghozzá -- az értesülések szerint -- ingyenesen. A konzolos testvérhez képest egy lecsupaszított programot kapunk, amiből bevételt mikrotranzakciók útján szerez majd a Microsoft, várhatóan pályák, autók és egyebek árusításával.

A Seattle Times úgy tudja, hogy a Microsoft a Forza Motorsport 6: Apex-szel szeretné megmutatni, hogy mennyire jó játékok terén a Windows 10.

forza-motorsport-6-apex.jpg

A hírünk forrásául szolgáló cikket röviddel a megjelenése után a Seattle Times eltávolította, ami arra utalhat, hogy ideje korán jutottak hozzá ehhez az információhoz, a Microsoft pedig rájuk szólt. Ha így volt, akkor valószínűleg nincs messze a hivatalos bejelentés, főleg, ha valóban tavasszal akarják kiadni a programot.