• Az LG OLED lett az Xbox Series X televíziós partnere
  • Minden technikai feltétel biztosított az újgenerációs élményhez

Az LG és a Microsoft bejelentette, hogy egyedi marketing-együttműködésük értelmében az LG OLED márka lesz az Xbox Series X hivatalos televíziós partnere Közép-Európában.

A koreai gyártó legfejlettebb készülékei minden tekintetben készen állnak a következő generációs élményre, legyen szó a 4K felbontásról, a másodpercenkénti 120 képkockáról vagy a változó képfrissítési rátáról (VRR). Mindemellett az LG 2020-as OLED tévéi az elsők, melyek támogatják az új HGiG-profilt, valamint a HDR tartalmak is pontosan úgy jelennek meg a tévéken, ahogyan megálmodták azokat.

az-lg-oled-tevein-biztosan-nem-marad-el-az-xbox-series-x-ujgeneracios-elmneye.jpg

Az Xbox Series X-hez hasonlóan az LG OLED televíziói is támogatják a Dolby Vision és Dolby Atmos technológiákat, mindemellett pedig a "szemkímélő kijelző" minősítést is kiérdemeltük a TÜV Rheinlandtól.

„OLED televízióink fejlesztésekor komolyan vesszük a játékosok igényeit, így az, hogy készülékeink alkalmasak az Xbox Series X előnyeinek bemutatására, nagyon sokat jelent számunkra. Biztosak vagyunk benne, hogy az LG OLED televíziói és az Xbox Series X által létrehozott vizuális élmény teljesen lenyűgözi majd a játékosokat” — mondta S.P. Baik, az LG szórakoztató elektronikai üzletágának televíziós terméktervezésért felelős vezetője.