Napok vannak már csak hátra a League of Legends világát felkaroló animációs sorozat, az Arcane megjelenéséig, a Riot Games pedig bejelentette a RiotX Arcane eseményt, amely magába foglalja az összes játékukat, és más, külső eseményeket is.

riotx-arcane-key-art.jpg

Arcane láz a Riot játékaiban

League of Legends jobban elmerül az Arcane világában a sorozat által inspirált ingyenes Arcane-kinézetekkel, az Idézők szurdoka tematikus, valamint a 2022-es előszezon frissítéseivel.

League of Legends: Wild Rift új játékmódokat mutat be, elhoz két népszerű hőst, jutalmazza a napi bejelentkezést, az Arcane által inspirált ingyenes kinézeteket ad, és bemutatja Piltover legikonikusabb rivalizálásait.

Legends of Runeterra egy új, állandó játékmóddal ünnepli a megjelenést, amellyel a játékosok beutazhatják Runaterrát kedvenc hősükkel, illetve izgalmas piltoveri és zauni kalandokat is átélhetnek Jinxszel és társaival.

Teamfight Tacticsben továbbra is zakatol az Eszközök és Kütyük bulivonat, immár egy új játékmóddal, illetve kisebb meglepetésekkel, ám annál NAGYOBB súllyal.

VALORANT: A jövő Földjének ügynökei szintén LoL-rajongók, és Arcane-kiegészítőkkel és csomagokkal fogják megünnepelni a pillanatot, így csinosba vághatod magad a 3. felvonás 3. részére.

Runeterra áttöri a digitális korlátokat

A Riot Games a League of Legends világbajnokság döntőjét, és az Arcane debütálását a LoL játékosok igazi ünnepének tekinti. Ez alkalomból két további különleges eseménnyel készültek a világ több táján is. November első felében 6 nagyvárosban - Párizs, London, Madrid, Isztambul, Szingapúr és Los Angeles - megrendezésre kerül egy Hextech Expo névre keresztelt esemény, ahol a látogatók a Riot Games újdonságaival ismerkedhetnek meg.

A Hextech expon túl a Riot Games a világ egyik legikonikusabb épületét, a dubaji Burj Khalifát is Arcane köntösbe öltöztette.

 

A RiotX Arcane esemény viszont olyat is hoz, amire eddig nem volt példa, League of Legends tartalom jelenik meg egy másik játékban, a PUBG Mobile-ban. Jinx, Vi, Caitlyn és Jayce tiszteletüket teszik a battle royale világában.

Az esemény már elkezdődött, ahogy pedig az Arcane új részei hétről-hétre megjelennek, az event is úgy kapja meg az új tartalmakat. Az Arcane első epizódja november 7-én, magyar idő szerint 03:00-kor válik elérhetővé, ám előtte, a november 6-án 14:00-kor kezdődő League of Legends világbajnokság döntője is izgalmas, tematikus produkciókkal várja a nézőket.