• Egy ideje már megfigyelhetőek különböző elrejtett utalások a Ghost Recon: Wildlands-ban
  • Ezek pedig egy fiktív cégre, a Skell Technology-ra, fókuszálnak
  • Sokak szerint az Ubisoft egy új Tom Clancy játékot szeretne felvezetni velük
  • A bejelentésre pedig akár május 9-én is sor kerülhet a legújabb fejlemények szerint

Az Ubisoft egy ideje már húzza a rajongók agyát a Ghost Recon: Wildlands világában szétszórt nyomokkal. Ezek a rejtett utalások mind egy fiktív céghez, a Skell Technology-hoz, vezetnek, mely a jelek szerint különféle drónokat gyárt civil felhasználásra. A vállalatnak még egy honlapja is van, ahová a rajongók által kiderített asantos felhasználónévvel és a 10068 jelszóval lehet belépni, ha meg akarjuk csodálni az oldalon fellelhető marketingvideót (lásd a hír végén).

ghost-recon-wildlands-kemeny-koponya-001.jpg

Hogy pontosan mit jelent ez, vagy hogy mire utal a Skell Technology, azt senki sem tudja, azonban a legnépszerűbb teóriák szerint az Ubisoft egy új cím bejelentésére készül a közeljövőben, és azt próbálja felvezetni ezzel a honlappal. Sokan arra tippelnek, hogy egy újabb Ghost Recon játékot kapunk majd, hiszen leginkább talán ennek a sorozatnak a témájához passzolnak a kicsit futurisztikus, de azért már nem olyan távoli drónok, míg mások szerint egy új Rainbow Six vagy egy teljesen friss IP is benne lehet a pakliban.

Ezeknek a találgatásoknak viszont lehet, hogy hamarosan vége lesz, hiszen a jelek szerint az Ubisoft jövő héten tervezi leleplezni az új címet. Legalábbis erre utal, hogy a Megtorlót is felvonultató frissítéssel felbukkant a Wildlands-ban egy meghívó, mely a május 9-én esedékes Skell Conra hív meg mindenkit.