• Természetesen idén is jön új Call of Duty rész
  • Mely egyes bennfentesek szerint kifejezetten sötét és brutális lesz
  • Legalább annyira, mint a 2019-es Modern Warfare

Az Activision a pénzügyi beszámolójában már elismerte, hogy idén is kapunk egy új Call of Dutyt (bár ezt valószínűleg bejelentés nélkül is készpénznek lehetne venni), a hivatalos leleplezés viszont még kicsit várat magára. Aggodalomra azonban semmi ok: néhány bennfentes máris elkezdte kiszivárogtatni a játék egyes részeit, ezek alapján pedig elmondható, hogy idén bizony egy elég érdekes programot kapunk majd.

Nemrég például Tom Henderson is megszólalt a témában, aki szerint az idei rész kifejezetten sötét, realisztikus és brutális lesz, nagyjából annyira, amennyire a 2019-es Modern Warfare is az volt. Szerinte továbbá nagy hangsúlyhoz jut majd a gerilla harcmodor is, ami, lássuk be, valóban nem a tiszta és humánus megoldásokról ismert.

Persze mindez csak szivárgás, nem hivatalos információ, így érdemes fenntartásokkal kezelni, de Henderson korábban már a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Black Ops Cold War jó pár részletét is kiszivárogtatta előre, így lehet, most is van igazság abban, amit mond.