Az új Xbox startcíme lehet a PGR 5

A Project Gotham Racinggel előrukkoló Bizzare Creations sajnos belebukott az Activisionnel való üzletelésbe és a Blure-be, így a Microsoft egyik legendás autós játéksorozatát egy ideje senki sem folytatta. Hallottunk ugyan pletykákat, melyek szerint a Forzákat készítő Turn10 kezébe kerültek a jogok, de lássuk be, elég halovány esélye van, hogy egy eleve ambiciózus franchise-t futtató csapat nyakába sózzanak még egyet.

Nos, most az STFUandPlay szellőztette meg, hogy a Microsoft sem így képzelte a dolgokat. Helyette összeboronált egy csapatot volt Bizarre- és Criterion-tagokból, elnevezte Lucid Gamesnek, és a kezébe adta a PGR 5-öt, mely az új Xbox-szal együtt kerül majd leleplezésre és boltokba. A terv nem légből kapott, a PGR 3-mal is ez volt a helyzet, és előtte a PGR első részével is, lehetséges tehát, hogy a gyártó megtartaná a hagyományt.

Ez persze még csak pletyka, de annak legalább jó -- ti szívesen látnátok egy új PGR-t? Sokak szerint a 4. rész a generáció egyik legjobb autós-motoros címe volt. A mellékelt kép egy illusztráció, mely szintén a PGR 4-ből származik.