• Az Uncharted-filmben lesz romantikus szál
  • Mark Wahlberg, Chris Hemsworth és Channing Tatum is szóba jött, mint Nathan Drake
  • Wahlberg az esélyes
  • A rendező és Wahlberg úgy képzelik el Drake-t, mint Jason Bourne-t
  • A premier 2016-ban lesz

A Wikileaksen jelent meg az a dokumentum, ami a tavaly év végi hackertámadás után került ki a Sony berkeiből. A több száz dokumentum közül számunkra az a legérdekesebb, amely az Uncharted-filmről értekezett. E szerint a készülő mozi egyaránt fog hasonlítani A nemzet aranyára valamint a Tomb Raider és A da Vinci-kód különleges egyvelegére.

A Nathan és Elena közti romantikus szál lesz hasonlatos Nicolas Cage filmjéhez, csak sokkal szexibb és szórakoztatóbb lesz, nem olyan butuska. A nemzet aranyával ellentétben ez a film sokkal felnőttesebb lesz, bár a célközönségben a tinédzser korosztály is beletartozik.

Az Ucharted az elképzelések szerint egy szórakoztató nyári mozi lesz, egyvelege a Tomb Raider-filmnek és Dan Brown műveinek, például A da Vinci-kódnak. A főszerepre – ahogy arról már korábban is esett szó – Mark Wahlberget szemelték ki, akivel már készült néhány tesztfelvétel és helyszíneken is járt. Wahlberg amúgy inkább Jason Bourne-nak képzeli el Drake-t, semmint modern Indiana Jonesnak, ezzel a rendező, Seth Gordon egyetértett.

Állítólag Wahlbergnek 15 milliót ajánlottak a filmért, de nem derült ki, hogy végül ebben az összegben állapodtak meg, egyáltalán, történt-e megállapodás. Színészek terén amúgy szóba került még a Thor-filmek sztárja, Chris Hemsworth és a Magic Mike-ból ismerős Channing Tatum. Mexikó, Ausztrália és Toronto merült fel, mint lehetséges forgatási helyszín, a premiert pedig 2016-ba lőtték be, amiről szintén esett már szó korábban.