A Neverending Nightmaresről már beszámoltunk a PC Guru Online-on: ez az a játék, ami a leghitelesebb mentális problémákkal foglalkozó horror szeretne lenni, mindehhez pedig egy tényleg több ilyen betegséggel küzdő alkotó saját tapasztalataiból építkezik. Matt Gilgenbach súlyos depressziója miatt az egész életét kénytelen volt új alapokra helyezni, így ebbe a játékba ölte minden maradék életkedvét, sorsát a Kickstarter közösségére bízva. Csakhogy egyelőre úgy néz ki, mindezt hiába.

A játék elkészítéséhez Matt 99 ezer dollárt kért (ez egyáltalán nem sok pénz), ebből viszont még közel 30 ezer hiányzik -- megoldás gyanánt Gilgenbach úgy döntött, hogy az eddig csak sok pénzt felajánlókat érintő extrák közül pár dolgot elérhetővé tesz bárki számára, aki hajlandó segíteni az ügyet. 4 dollártól kezdve számíthatunk ajándékokra, ennyi pénzért például egy jó kis könyvjelző üti a markunkat.

Aki támogatni szeretné Mattet, hogy megőrizhesse a még épp, hogy ép elméjét, az a Neverending Nightmares hivatalos Kickstarter oldalán ajánlhat fel pénzt. Csak egy a gond: ahhoz, hogy a játékot garantáltan megkapjuk, 10 dollárt kell befizetnünk. Lehet hogy bölcsebb lett volna, ha 5 dollárért már miénk a program, mert ennyi pénzt csak kevesen hajlandók feláldozni valami olyanért, amit alig ismernek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!