Az EA és a Gamespot között fennálló partneri kapcsolatnak hála bárki aki regisztrál (vagy regisztrált tag) a híres játékos portálnál kötelezettségek nélkül igényelhet egy belépőt a C&C: Tiberian Twilight multiplayer béta tesztjébe. Csupán egy egyszerű regisztrációs adatlapot kell kitölteni, majd megadni a nevünket a jelentkezési lapon és már fel is kerültünk a várólistára.

A béta teszt során öt az öt elleni felállásban mérhetjük össze taktikai tudásunkat négy különböző pályán melyek közül az egyik az eddig sosem látott Afflicted Arena. Az új pályának az egykor gyönyörű Polinézia ad otthont, ahol éppen a GDI és NOD csapatok vívják ádáz csatájukat a Csendes-óceáni térség feletti irányításért.

Fontos tudni, hogy a regisztráció után nem azonnal kapjuk meg a kódunkat, a Gamespot ugyanis limitálja a béta kulcsok számát, de érdemes várni, hiszen jóval a március 19-én esedékes megjelenés előtt tehetünk egy próbát a játékkal, plusz a béta során szerzett tapasztalatpontjainkat átvihetjük a teljes játékba.

Jelentkezés a bétára