Pingvin, Kétarc és Rébusz -- nekik már biztosan újra kiújul a denevérfóbiájuk a Batman: Arkham Knight folyamán. Rébusz eddig mindhárom Arkham…-játékban teleszórta a játékterületet fejtörőivel, Pingvin az Arkham Cityben és az Originsben nehezítette meg napjainkat, míg Kétarc csupán a második programban dobálta szerencsepénzét nagy lelkesen.

A visszatérőkről a Rocksteady bővebben is beszélt, elmagyarázták, hogyan lehet újra félelmetessé tenni olyan ellenfeleket, akiket már legalább egyszer nagyon csúnyán elkalapáltunk. Pingvin például az Arkham Cityben egy jól szituált gyűjtőnek tűnt, afféle maffiavezérnek. Most kicsit nekivetkőzik, nem visel kabátot, gyűrött, kajafoltos az inge, leborotváltatta a fejét, szóval egy igazán mocskos figura lesz, aki ennek ellenére megőrizte hatalmát és vagyonát -- utóbbit egy aranylánc fogja jelképezni.

A jófiúktól a rosszfiúk közé sorolt Harvey Dent, ismertebb nevén Kétarc már eleve erős karakter, savtól eltorzult arca és az ehhez alakított ruházat igen erőteljessé teszi a jelenlétét. A Rocksteady nem igazán érezte szükségét jelentősebb átalakításnak az Arkham Cityhez képest. Az Arkham Knightban az évszaknak megfelelően ő is kicsit lazább lesz, feltűrt ruhaujjal jár-kel majd, felfedve sérült karját -- amit igazi égett bőrről mintáztak meg az alkotók. Mindez egy igazán kemény legény benyomását fogja kelteni.

Rébuszt bár az Arkham Asylum óta minden epizódban aktívan benne van, Batman alig-alig láthatja őt, akkor is többnyire videofonon keresztül. Az Arkham Knightban azonban több ízben megjelenik saját valójában, s mint az a képen látható, túl sokat nem változott az időrendbeli előző megjelenése óta. Megőrizte zöld, kérdőjeles viseletét, fura szemüvegét és kócos haját, bár most inkább úgy fog kinézni, mint aki pizsamában van.