Az első és legfontosabb friss hír a játékkal kapcsolatban az, hogy Kevin Conroy mégis részt vesz az Arkham Origins fejlesztésében, természetesen Batman szerepében -- a jól ismert orgánum a Dallas Comic-Conon jelentette be, hogy már tíz hónapja rögzíti a különböző szövegeket. Az áprilisban felröppent hír tehát mégsem volt igaz, s Conroy folytatja pályafutását Gotham maszkos védelmezőjeként, hiszen az előző két Arkham-játék mellett a Batman: The Animated Series, a Batman: Beyond, és az ezekkel kapcsolatos mellékhajtásokon is dolgozott; szó szerint elválaszthatatlan lett a szerepétől.

(Friss: A fenti információt a hír megjelenése óta részben cáfolták a Warnernél, kiderült, hogy Conroy nem Batmant fogja megszólaltatni a hangjával.)

A másik, bár összehasonlítva már kevésbé fontos hír, hogy Deathstroke játszható karakter lesz. Az ezzel kapcsolatos részleteket még nem kaptuk meg, ugyanis a hivatalos bejelentés sem történt még meg, de azt tudjuk, hogy egy előrendelői extráról van szó, ami valószínűleg a megjelenés után bárki megvehet. Deathstroke mellesleg az egyik rosszfiú, aki Batman életét akarja kioltani a történet során, így mindenképpen érdekes lesz a behozatala.

Batman: Arkham Origins -- két jó hír

Batman: Arkham Origins -- Megjelenés: 2013. október 25. -- Gépigény: nem ismert