Már az is kisebbfajta sokk volt, hogy a Batman: Arkham Origins fejlesztését nem a Rocksteady gárdája végzi, így belegondolni is nehéz, mi lesz akkor, ha igaznak bizonyul az a pletyka, miszerint multiplayer mód is lesz az előzményben -- merthogy bizony erről csiripelnek a madarak.

A Kotaku stábjának két névtelen forrás is beszélt, s azt mondták, hogy legalább egy multiplayer mód lesz a játékban. Ebben Joker vagy Bane oldalára állva kell elintéznünk Batmant és Robint, de nem holmi csatlósokat alakítunk, hanem a képregénysorozat néhány keményebb rosszfiúját. A beszámoló szerint Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask, Deathstroke és valami Electroman-szerű karakter is irányítható, illetve testre szabható lesz.

Természetesen ezzel kapcsolatban hallgat mindenki, ebbe beleértve a Kotaku egyéb, belső forrásait és magát a Warner Bros.-t is, ám érdemes megemlíteni, hogy az egyik informátor, aki ezt a hírt hozta, jóval a játék hivatalos bejelentése előtt elmondta a program címét és azt, hogy egy havas környezetben fog játszódni. 

batman-arkham-origins.jpg