Ha már adtunk néhány tippet a lovas harcokhoz, nem fukarkodunk, eláruljuk azt is, mit takar az Elite osztály és hol lelhetitek fel az ehhez szükséges felszereléseket a Battlefield 1 bétjában.

Mik azok az Elite-ek?

Nos, a Battlefield 1 változata a negyedik rész a Hardline pick-upjaira. Mindegyiknek speciális szerepe van, és mindegyik nagyon erős fegyverzettel és védelemmel van ellátva.

Hány Elite van a bétában?

Három. A lángszórós Flame Trooper, a Terminatorok ősatyja, a Sentry és az elefántlövővel tanklövővel megáldott Tank Hunter.

Hány Elite lehet egyszerre a pályán?

Osztályonként egy, azaz összesen három. Amíg valaki mondjuk egy Flame Trooper bőrében van, addig más nem tud pirománkodni a lángszóróval.

Mit tud a Flame Trooper?

Ahogy a neve is mutatja, ő az a gyújtogatós fajta. Fő fegyvere egy lángszóró, amivel közelharcban és zárt helyeken meglehetősen halálos, ezt pedig egy gyújtógránát csomaggal egészíti ki. Ugyanakkor gázmaszkot visel, így igencsak korlátozott a látótere, a hátán pedig egy gáztartály csüng, amit ha telibe talál valaki, az elit azonnal elszáll.

Mit tud a Sentry?

Ő a helyi két lábon járó tank. Erőteljesen páncélozott és egy bazi nagy géppuskát hurcol magával. Lassú, de halálos, gyorsabban köpi a halált, mint Rambo a negyedik film végén. Azonban igen lassú, közelharcban semmit sem ér és a füstgránátot sem tolerálja.

Mit tud a Tank Hunter?

Ő egy anti-tank puskával jár-kell a csatatéren, amit távolra ajánlatos használni. Egy sima puska általában végez egy ellenféllel. Ez végez az ellenféllel, annak leszármazottaival, barátaival és ellenségeivel is. A kéziágyúk ősatyja bármilyen könnyű járművet agyonüt, a jobban páncélozottakkal több lövéssel bánhat el. Viszont csak fedezék mögött vagy hasalva lehet használni, és nem az a gyorstüzelő fajta, így meglehetősen statikus karakter.

Hol találom ezeket az Elite-eket?

Az Elite-ek felszereléseit a Sinai Desert pályán lelheted fel, de mindegyiket máshol, egy-egy ládában. A Sentry az F capture point közelében van. A Tank Hunter a sivatag közepén, az E pont közelében lelhető fel, míg a Flame Trooper a B ponttól nem messze, egy félig elpusztult épület külső lépcsőjének tövében található.