• Az in the Name of the Tsar szeptemberben érkezik a Battlefield 1-be
  • Az egyik pályáját már augusztusban kipróbálhatjuk
  • Most tíz perc játékmenetet is kaptunk a Lupkow Passról

A Dice a rajongók nyomására úgy döntött, hogy változtat a korábban közölt menetrenden és a soron következő DLC, a cári oroszországot elhozó In the Name of the Tsar egyik pályáját egy hónappal korábbra veszik, így folyamatosan érkezhetnek az újdonságok a játékba. A Lupkow Pass a valós helyszín alapján készült (természetesen nem 1:1 méretarányban), meghatározó eleme a pályát átszelő vasútvonal, melyen a vasutasok álma, a Behemoth páncélozott vonat száguldozik.

Ha már járművekről esett szó, a Behemothon kívül csupán légi csatározásra nyílik majd lehetőségünk, a pálya ugyanis a gyalogság és a légierő kettősére támaszkodik. A terepet elnézve nagyon nem is volt más választása a fejlesztőknek a hófödte, dimbes-dombos és javarészt erdős tájon, így a lovasságnak kiemelt szerep juthat.

A munka nehezét azonban a gyalogság végzi majd, hiszen a páratlan számú elfoglalható pont még sürgetőbbé teszi a harcot – már ahol vannak ugye, az alábbi videóban a Conquest mód látható, de több játékmódot is kipróbálhatunk majd, közöttük természetesen a vadonatúj Supply Dropot is.