Az újoncoknak annyit kell mindenképp tudni, hogy a meccs alatt végig kitartó játékosok kaphatnak Battlepack-ot, amiben skinek, fegyverek és egyéb nyalánkságok lehetnek. Ezúttal azonban kicsit máshogy működnek majd, csak egyféle jutalomcsomag lesz, ami:

  • garantáltan tartalmaz majd egy fegyver skint, melyeket három kategóriába sorolhatunk ritkaságuk szerint: Special, Distinguished, Legendary.
  • ritkán XP-boostot vagy egy egyedi közelharci fegyvert ábrázoló puzzle-darabkáját is rejtheti, az előbbi természetesen a meccs alatt szerzett tapasztalati pontjainkat növeli, az utóbbi pedig összerakás után egy egyedi közelharci fegyvert biztosít majd.
  • akár be is darálható a csomag tartalma, így „Scraps”-hez jutunk, amit további Battlepackok megvásárlására költhetünk, ez az egyetlen módja, hogy (az elköltött valuta mennyiségétől függően) Enhanced vagy Superior Battlepackokhoz juthassunk, ezek természetesen nagyobb eséllyel rejtenek jobb cuccokat.

A lehetséges tartalmakat rotációban tartják majd, úgyhogy időről-időre érdemes lesz csekkolni, hogy rátehetjük-e mancsunkat valami újdonságra, netán előre félretenni némi hulladékot, hogy könnyebben meglegyen a hőn vágyott felszerelés. Hogy ezt megkönnyítsék, kibontás előtt egy listán láthatjuk, mit tartalmazhat a csomag.

bf1-battlepack.jpg