A Battlefield 3 bemutató kétségkívül az EA GamesComon tartott sajtóprezentációjának csúcspontja volt: hihetetlen grafika, földbedöngölő hangulat, változatos játékélmény és 64 főt támogató többjátékos mód -- mi a fene kéne még ahhoz, hogy hanyatt essünk a széken? Azt hiszem, jobb is, ha befogom a szám, és átadom a helyet a Caspian Border című trailernek, hadd ámuldozzatok ti is.



Hát igen, nem semmi. A játékot egyébként egy saját fejlesztésű motor, az úgynevezett FrostByte 2 hajtja, melynek első verzióját már megcsodálhattuk a tavaly tavasszal kiadott Battlefield: Bad Company 2-ben. Az új verzió köröket ver a régire, s ami a legjobb, hogy PC-n nem fogták vissza az oroszlánkörmöket: a számítógépes változat sokkal fejlettebb a konzolosnál, a trailerek is rendre előbbiből lettek összevágva.

Persze manapság nincs multiplayer kooperatív mód nélkül. Tudja ezt a DICE is, így a bemutatón demózták is a játék e részét, melyről felvétel készült. A videó nem túl hosszú, de informatív a javából: biztosít minket róla, hogy a Battlefield 3 e téren is pofozni fog.



Ha esetleg érkezik még valamilyen anyag a játékról, azonnal megosztjuk. A Battlefield 3 PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra fog megjelenni október 28-án.