Még túlzással sem volt simának nevezhető a Battlefield 4 startja, a játék ugyanis hibáktól és optimalizálatlanságtól szenvedett, s csak egy egész sor patch tudta úgy-ahogy rendbe hozni a legfontosabb módot, a multiplayert. A gondok ellenére azonban a játékosok, fogcsikorgatva ugyan, de kitartottak a DICE és a terméke mellett, a fejlesztőcsapat pedig februárban szeretné megköszönni ezt az odaadást.

A DICE a hivatalos blogján jelentette be a Battlefield 4 Player Appreciation Month nevű eseménysorozatot, ami mindenféle ajándékokkal és kihívásokkal várja a játékosokat február elsejétől a hónap végéig. A program keretében minden nap egy Battlepackot kapnak (hétköznap bronz, hétvégén ezüst) azon játékosok, akik legalább egy multiplayer meccset teljesítettek, Shortcut csomagok lesznek elérhetők, amikkel a mezei játékosok soron kívül szerezhetik be a pisztolyokat és gránáttípusokat, a Premium előfizetők pedig a sörétes puskákat és DMR-eket. Ezek kívül lesz dupla XP hétvége, illetve kettő azoknak, akik előfizetők, rendszeres közösségi kihívásokat teljesíthetünk arany Battlepack reményében, valamint a fejlesztőket faggathatjuk a fejlesztés és az optimalizálás menetéről.

A Battlefield 4 Player Appreciation Month további részleteit Karl Magnus Troedsson ígérete szerint valamikor később fogják nyilvánosságra hozni, várhatóan még a hétvége előtt, szombaton ugyanis már február van. 

battlefield-4-player-appreciation-month.png