A Battlefield 4 Second Assault DLC jelenleg kizárólag Xbox One konzolra érhető el, de úgy néz ki, hogy hamarosan az eddig hanyagolt platformokra is kaphatók lesznek a régi-új pályák. A Dhruv nicknévre hallgató játékos a minap az EA ügyfélszolgálatosával beszélgetett, s megtudta: a Second Assault februárban PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és PS4-re is meg fog jelenni.

Ennél pontosabb dátumot még nem kaptunk, s az sincs kizárva, hogy az ügyfélszolgálatos helytelen információkat közölt, így hivatalos közlemény hiányában maradjunk az eddig ismert tényállásnál, mely szerint a DICE nem foglalkozik a letölthető tartalmakkal, ameddig az alapjáték hibáit ki nem javították.

A Second Assault egyébként a Battlefield 3 közkedvelt multiplayer pályáit hozza át az új játékba, természetesen Levolution-jelenetekkel kiegészítve. A felhozatalban az Operation Métro, az Operation Firestorm, a Caspian Border és a Gulf of Oman kapott helyet. A szokott módon a csomagot először a Premium előfizetők tölthetik le, majd két hét múlva mindenki más.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!