• A Battlefield: Hardline-ban összesen 150 szint vár minket
  • Több mint 200 megbízatás
  • Valamint bronz, ezüst és arany Service Starokat szerezhetünk
  • A fegyvereket fejlődéssel, vagy játékon belüli pénzzel vehetjük meg 

Már lehet játszani a Battlefield: Hardline bétájával, így kiváló alkalom beszélni egy kicsit a játékon belüli fejlődésről. Ez mindenkinek ismerős lesz, akik játszott már az elmúlt évek Battlefield-játékaival, de azét van pár változás is.

A Visceral Games egy csapatalapú játékot szeretett volna, ahol akkor hatékony csak igazán az ember, ha a barátaival, de minimum a bandájával együtt robog. Ennek megfelelően nagyobb mennyiségű pénzt is kapunk, ha a csapatunkat segítő dolgokat teszünk, vagyis itt sem nem éri meg magányos farkas módjára csak a killeket hajszolni. A pénz fontos dolog, ugyanis ezzel vehetünk fegyvereket, de nem kell aggódni, nincs mikrotranzakció, ezzel csupán gyorsabban juthatunk hozzá a kedvenc tűzszerszámainkhoz. 

Összesen egyébként 150 szint várja a játékosokat, aminek megmászása egy jó darabig el fog tartani, de ha még a kihívásokat is teljesíteni akarjuk, akkor jóformán örökké a Hardline csatamezőin leszünk. A csapat több mint 200 megbízást állított össze, amik között találunk nagyon egyszerű feladatokat, de olyanokat is, amiket szinte lehetetlen megoldani, ráadásul ezek követelményei rejtettek, további akadályokat állítva elénk.

Végezetül itt van még nekünk a Service Stars, amikből itt három fajtát tudunk szerezni: bronz, ezüst és arany. A bronz a legkönnyebb préda, aminek birtokában szabhatjuk személyre a fegyvereinket, a járgányainkat és a kasztunkat. Az ezüst és az arany csillag megszerzése már nehezebb, de érdekesebb dolgokat is tartalmaz, például ritka álcákat és fegyverfestéseket.

Mindezt szabadon, korlátozások nélkül elérhetjük a bétatesztelés során, de mindent azért nem fogunk látni, hiszen csak február 8-ig nyüstölhetjük a játékot.

battlefield-hardline-150-es-szint.jpg