A Battlefield: Hardline a korábbi két Battlefieldhez képest nem tud sok újat felmutatni grafikailag, de ez nem jelenti azt, hogy panaszkodni valónk van: a Frostbite 3 motor nagyon is jól teszi a dolgát, a BF3 óta a Battlefield-széria a legszebb FPS-ek közé tartozik még mindig.

Viszont ha különböző platformokon nézzük a helyzetet, már sokkal árnyaltabb a kép, hisz a Hardline mind a régi generációs konzolokra, mind next-genre megjelenik, PC-n pedig igencsak jól skálázható.

Az első videót szemügyre véve elképesztő a PS3 és a PS4 közti különbség (a videóban 1:05-nél az összehasonlítás viszi a prímet), de számomra meglepő módon a PC a PS4-nek is odapirít, a részletesség ha nem is sokkal, de észrevehető az asztali gépek javára, amihez barátságos gépigény párosul.

A második videó már kevésbé látványos, a két next-gen konzol között hosszas nézelődés után sem látni igazán szembetűnő különbséget.

Ez persze még csak a bétára vonatkozó összehasonlítás, ha nem is sokat, de még módosulhat kinézet szempontjából a játék.