• Augusztus 6-ig ingyenes a Battlefield 1: Apocalypse
  • Ugyancsak ingyenes a Battlefield 4: China Rising és a Naval Strike

A Battlefield 5 megjelenésének felvezetéseként az EA és a Dice már egy ideje ingyen osztogatja a legutóbbi két Battlefield játék kiegészítőit. Ezúttal a Battlefield 1 nem egész fél éve (2018 március) kiadott Apocalypse kiegészítője és a Battlefield 4: China Rising, valamint Naval Strike DLC-i váltak korlátozott ideig grátisz bezsákolhatóvá. Az akció természetesen minden platformon érvényes, az eszközünknek megfelelő áruházban. Nem árt azonban sietni, az akció augusztus 6-ig él, a hétvége előtt még éppen belefér a letöltés.

Az Apocalypse öt pályát ad az alapjátékhoz, ezek Passchendaele, Somme, Caporetto harcmezői, valamint két légiharcot előtérbe helyező területet, London Calling és Razor’s Edge néven. Emellett egy egész sor járművel, kütyüvel és fegyverrel dobja fel az amúgy sem unalmas játékmenetet. Az akció kezdetével együtt a summer update is élesedik, mely további hibajavításokat és egyensúlybeli változtatásokat eszközöl.

battlefield-1-apocalypse-mezo.jpg

Ha lemaradtál volna az előzőleg ingyenesen osztogatott kiegészítőkről, akkor se csüggedj, az a szóbeszéd járja, hogy lesz még lehetőség bezsákolni őket. Az biztos, hogy mi szólni fogunk róla.