• John Turturro írta és rendezi a filmet és ő játssza a főszereplőt is
  • A történet szerint a Turturro, Audrey Tautou és Bobby Cannavale alkotta trió összetűzésbe keveredik egy fegyvergyűjtő fodrásszal, ezért menekülnek előle
  • Jon Hamm, Susan Sarandon és a humorista Pete Davidson alakítják a többi főszereplőt
  • Premier 2020. elején várható

Ahogy már korábban írtunk róla, spinoff epizód készül az 1998-as A nagy Lebowskihoz, aminek ugyanakkor nem az eredeti címszereplő vagy a Jeff Bridges alakította Töki, hanem a John Turturro által megformált Jesus Quintana lesz a főhőse. A Turturro által írt és rendezett The Jesus Rolls című opusz 2020 elején kerül majd mozikba, méghozzá az eredeti filmet jegyző Coen-testvérek áldásával (a kultikus rendezőpáros nem vesz részt a munkálatokban).

unnamed0oi.jpg

A film az 1974-es Herék, avagy a tojástánc című francia film történetét dolgozza fel: a Turturro, Audrey Tautou (Amélie csodálatos élete) és Bobby Cannavale (A Hangya) alakította trió összetűzésbe keveredik egy fegyvergyűjtő fodrásszal, ezért menekülniük kell előle. Az említett hármas mellett Susan Sarandon (Thelma és Louise) és a humorista Pete Davidson játsszák a főszereplőket. Mivel Olaszországban idén októberben debütál a film, máris érkezett egy olasz nyelvű előzetes.