• Egon unokái véletlenül megtalálják a szellemirtók felszerelését
  • A filmben visszatérnek Bill Murray-ék is
  • Premier november 18-án

A járvány alaposan megkeserítette a több mint harminc év után folytatódó Szellemirtók sorsát, most már azonban nem kell sokáig várni a következő rész premierjére. November 18-án visszatér a legendás New York-i gárda, akiket egy groteszk kép erejéig a film frissen kiadott utolsó előzetesében is láthatunk. Egy dologban szinte biztosak lehetünk a lenti montázs kapcsán: hidegrázós hatást kelt majd a rajongókban.

A történet szerint a néhai csapattagok útja már rég elvált egymástól, amikor Egon unokái nagyapjuk poros oklahomai farmján véleletlenül felfedezik a New York-i kísértetvadászok felszerelését. A régi és az új generáció találkozását végül a gyerekek fanatikus tanára teszi lehetővé, aki mindent elmesél a szellemirtók történetéről.

ghostbusters-afterlife-e1585615934205.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az Örökséget (Afterlife) az eredeti opuszt jegyző Ivan Reitman fia, Jason Reitman rendezi, aki Gil Kenannel (Poltergeist-remake) közösen írta a forgatókönyvet. A fiatal generációt Finn Wolfhard és McKenna Grace képviselik, mellettük újoncként feltűnik a filmben Carrie Coon és Paul Rudd, de ismét láthatjuk Sigourney Weavert, Dan Aykroydot, Ernie Hudsont és természetesen Bill Murray-t is. Itt láthatjátok a magyar nyelvű előzetest.