• A film főhősei a Finn Wolfhardék alakította gyerekek lesznek, akik nagyapjuk poros oklahomai farmján megtalálják az egykori szellemirtók felszerelését
  • Bill Murray-ék is visszatérnek a harmadik részben, de az első előzetesben nem szerepelnek
  • Jason Reitman filmje 2020. július 10-én debütál a mozikban

Hosszú várakozás után múlt hétvégén közzétették az új Szellemirtók (ami figyelmen kívül hagyja a sajnálatosan gyengére siekredett 2016-os filmet és a második epizódot folytatja) hivatalos plakátját, illetve kiadták az első előzetest is, amit lentebb immár magyarul is láthattok. Az örökség alcímre hallgató opuszban a 2014-ben elhunyt Harold Ramis kivételével valamennyi címszereplő visszatér majd, az első kedvcsinálóban viszont még nem láthatjuk Bill Murray-éket.

mv5bzdk4odq1zmutmtewys00nmuzltlky2mtyjqxzwuxmzlkzwmyxkeyxkfqcgdeqxvyotk1nzuynzuv1.jpg

A történet főhősei Egon Finn Wolfhardék alakította unokái lesznek. Miután nagyapjuk poros oklahomai farmján megtalálják az egykori szellemirtók felszerelését, a néhai New York-i csoport múltjára egy fanatikus tanáruk (Paul Rudd) hívja fel a figyelmüket. Az eredeti opuszt rendező Ivan Reitman ezúttal a produceri feladatokat látja el, míg fia, Jason Reitman ül a rendezői székben. Premier 2020. július 10-én.