• Mégsem tűnik fel a Bosszúállók helyébe lépő The Eternals-ban Keanu Reeves
  • Többen felvetették, hogy eljátszhatná Moon Knight-ot, vagyis Holdlovagot
  • Közzétettek egy fotót a Bill és Ted 3 forgatásáról

Nemrég bombaként robbant a hír, miszerint Keanu Reeves, a közönség régiúj kedvence és korunk kiugróan sikeres John Wick-szériájának főszereplője csatlakozik a Marvel univerzumhoz. Miután kiderült, hogy nem a Bosszúállók helyébe lépő The Eternals egyik főhősét alakítja majd, felmerült, hogy eljátszhatná Moon Knight-ot.

Holdlovag egy sötét köpenyes igazságosztó képregényhős, aki még sosem jelent meg filmvásznon. A Russo-testvérek egy interjúban már beszéltek is arról, hogy Reeves-nek milyen jól állna a szerep, utóbbiról pedig tudjuk, hogy vonzódik a Holdlovaggal sokszor párhuzamba hozott Batmanhez. Akárhogyan is, egy rajongó megrajzolta a Reeves által megformált Moon Knight-ot.

keanu.png

Nem kell megrajzolni ugyanakkor a felnőtt Ted Theodore Logant, aki a kultikus Bill és Ted harmadik epizódjában tér vissza a vászonra: az ötvennégy éves angol-kanadai színészről közzétettek egy forgatási képet, amin alternatív frizurával láthatjuk őt. A Bill & Ted Face the Music premierjét 2020. augusztus 21-re tűzték ki, hosszabban itt olvashattok a produkcióról.

bill-ted6030967.jpg