• Egy jómódú férfi nyitott kapcsolatot kezdeményez, hogy megmentse házasságát
  • Amikor felesége szeretői sorra tűnnek el, Vic lesz az elsőszámú gyanúsított
  • Adrian Lyne (Jákob lajtorjájaFlashdanceLolitaVégzetes vonzerőTisztességtelen ajánlat) a rendező
  • Premier március 18-án a Hulun

Ben Affleck David Fincher Holtodiglan adaptációjában bemutatta, hogy milyen megbízhatatlan, kissé unott és felelőtlen, de alapvetően jószívű férjként. A Méyvíz (Deep Water) esetében fordul a kocka, ő kerül ugyanis a családot összefogó, tudatos fél szerepébe, aki próbálja megfelelő keretek közé terelni elköteleződni képtelen feleségével folytatott kapcsolatát. Utóbbi közös megegyezéssel találkozgat más férfiakkal, amikor azonban sorra halnak meg szeretői, a férj válik elsőszámú gyanúsítottá.

mv5bmju2ytc5yzktyte3yi00zwiwlthjnwitnjcxzmq1zjcymzi2xkeyxkfqcgdeqxvynzu4mjc4mzkv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Ana de Armas is új arcát villanthatja meg: a Tőrbe ejtve naiv és elkötelezett ápolónője, illetve a James Bond: Nincs idő meghalni szórakozott természetű kubai ügynöke után most femme fatale-szerű, manipulatívnak tűnő karaktert kapott – a korábban közzétett jelenet és a frissen kiadott előzetes alapján lubickol a szerepben.

A forgatókönyvet meglepő páros, a Felforgatókönyvet jegyző Zach Helm és az Eufória szerzője, Sam Levinson írták Patricia Highsmith regénye alapján. A rendezői posztot a Jákob lajtorjája, a Flashdance, a Lolita, a Végzetes vonzerő és a Tisztességtelen ajánlat legendás alkotója, a 2002 óta első munkáját vállaló Adrian Lyne töltötte be. Premier március 18-án, a Hulu műsorán.