• Egyre csak szivárognak a képek a Netflix Witcher sorozatáról
  • A hónap elején például Henry Cavill mutatkozott be Geraltként
  • Most pedig hűséges lova, Keszeg (avagy angolul Roach) is előkerült

Pezseg az élet a Netflix Witcher sorozatának háza táján. A készítők eddig eléggé titkolództak a produkcióval kapcsolatban, azonban ez a tendencia az elmúlt pár hónapban szerencsére megtörni látszik, most pedig már a végleges verzióból is elkezdtek szivárogni a képek. Július elején például Henry Cavillt láthattuk Geraltként, most pedig bemutatkozott a sorozat legfontosabb szereplője is.

Keszeg, avagy angolul Roach, mind a könyvekben, mind a játékokban Geralt hűséges társa és hátasa, aki sosem fél a főhős után eredni. Ráadásul a ló még az interneten is meme lett, köszönhetően annak a tulajdonságának, hogy a The Witcher 3-ban mindig a leglehetetlenebb helyeken bukkant fel, mikor a játékos magához hívta.

Most pedig végre valahára az is kiderült, hogy a sorozatban hogy fog majd kinézni: maga Henry Cavill töltött fel egy képet az Instagramra, amin ő és Keszeg szerepelnek. A poszt szövegezése alapján egy Comic Con promóciós anyagról lehet szó, reméljük, a rendezvényen sok érdekesség kiderül majd a sorozatról is.

netflix-witcher-sorozat-roach-01.jpg