Az eddig csak Project Zwei néven emlegetett játékot ma hivatalosan is leleplezte a kiadó, ám egyelőre nagyon szűkszavúak voltak a projekttel kapcsolatban. Azt sikerült megtudni, hogy Mikami Sindzsi új játéka a The Evil Within címet kapta, s a műfaj ékes példájának ígérkezik, mely a tervek szerint jókora lökést ad a mostanában nem túl tündöklő túlélőhorror zsánernek.

„Elképesztően büszkék vagyunk, hogy bejelenthettük a játékot. A csapatom és én elköteleztük magunkat amellett, hogy egy új sorozatot alkossunk, ami a rajongókat a horror és az akció tökéletes keverékével szolgálja ki.” -- nyilatkozta Mikami a bemutatót kapcsán.

Kiderült továbbá az is, hogy a Tango Gameworks berkeiben készülő program valamikor 2014-ben már a boltokban lesz következő generációs konzolokra, illetve PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra -- de itt egyelőre el is apadtak az információk. A játékkal kapcsolatos első részleteket április 22-én, magyar idő szerint délután egy órakor fogjuk megkapni, így addig be kell érnünk az alábbi, meglehetősen hangulatos élőszereplős videóval.