• Új előzetesen a Street Fighter 6 játékmenete
  • 2023-ban fog megjelenni PC-re, PS5-re és XSX/S-re

A Capcom ugyan már február végén leleplezte a Street Fighter-sorozat következő részét, de akkor még nem sokat árult el a játékról. Szerencsére a State of Play keretében ismét felbukkant a Street Fighter 6 egy új előzetes kíséretében, melyben végre a konkrét játékmenetbe is betekintést kaphattunk, valamint megismerkedhettünk az első új és visszatérő harcosokkal.

A várhatóan valamikor 2023-ban PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 4-re érkező játékban a szakállas Ryu és a bájos Chun-Li mellett feltűnik majd az előző részben megismert Luke, valamint Chinatown védelmezője, a Yun and Yang nyomdokaiban lépdelő Jamie is. A játék másik újdonságai és fontos elemei az új, szabadon bejárható hub felületek, melyekből a World Tour a sztori mód határait terjeszti majd ki, míg a Battle Hub az online összecsapásoknak ad majd otthon számos interakciós lehetőséggel, de ezekre ígérete szerint később tér majd ki a Capcom. A szemfülesek emellett észrevehették, hogy a játék sokat kritizált logója is új külsőt kapott.

A Street Fighter 6 kihagyhatatlan darab mindenki számára, aki él-hal a verekedős játékokért! Ha érdekel a játék, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.