A „Talk Like a Pirates Day”, magyarul „»Beszélj úgy, mint egy kalóz« nap” alig 12 óra múlva kezdődik (greenwichi középidő szerint éjfélkor), és ennek keretében Guybrush Threepwood kalandjai ingyen vagy féláron kerülhetnek birtokunkba.

Beszélj kalózul!

A TTG új, öt epizódos Monkey Island-szériája, a Tales of Monkey Island első része, a Launch of the Screaming Narwhal egyetlen napig (!!!) ingyenesen lesz letölthető az erre a célra létrehozott weboldalról, a teljes széria pedig az akciós napon 29,95 dollárért rendelhető elő ugyanitt.

Ezen felül a kiadó egész hétvégén, azaz vasárnap éjfélig a felújított, nagyszerű Secret of Monkey Island Special Editiont féláron kínálja a Steam, illetve a Direct 2 Drive rendszerén, előbbin 4,49 euróért, utóbbin ugyanennyi dollárért. Ugyanezen játék iPhone és iPod Touch verziója ugyancsak 50% kedvezménnyel vásárolható meg az App Store virtuális áruházban. Az Apple e két platformjára egyébként a LucasArts hamarosan megjelentet egy „lite” verziót ebből a címből, amely ingyenes lesz, illetve egy „sound board” applikációt, amely a játék 16 őrült hangját tartalmazza.

Szóva' én szót'am, haver! Markó'd fel a cuccot, vagy mássz a palánkra, jó lesze' a cápáknak, hahahaha! Harrrrr!