• Pete Hines elkotyogta, hogy van egy be nem jelentett játékuk
  • Amit még idén kiadnának
  • Aztán Twitteren visszavont a szavait

Prey, The Evil Within 2, Wolfenstein: The New Colossus és Quake Champions, ezek azok a játékok, amiket a Bethesda idén hozott vagy hoz el nekünk. Ez már így sem rossz lista, de úgy tűnik, van még valami a tarsolyukban, amit se az E3-on, se a Gamescomon nem jelentettek be, legalábbis ez derül ki Pete Hines marketingigazgató szavaiból, aki a PAX Westen kottyintotta el a következőt:

„Ott van nekünk a Skyrim Switch, jön a Wolfenstein 2 és a The Evil Within 2, a Quake Champions és az Elder Scrolls Legends free-to-playben, valamint az Elder Scrolls Online és a Dishonored: Death of the Outsider – egy tonnányi cuccunk fut. Mindezeken túl jön idén egy játék, amiről még senkinek sem mondtunk semmi. Csak várjátok ki, már nincs messze.”

Ez igencsak titokzatosan hangzott, és pláne furcsa így, az év két legnagyobb videojátékos eseménye után, szeptemberben azt hallani, hogy van még valami ismeretlen a tarsolyukban. Ám most jön az érdekes fordulat: Twitteren rákérdeztek erre nála, erre viccesen közölte, hogy valószínűleg csak agyrázkódást kapott az online kapott veréstől és képzelődött, úgyhogy ignoráljuk a korábbi szavait.

Na, most vagy rákoppintottak Mr. Hines orrára, amiért a Bethesda féltve őrzött titkait szivárogtatja – ez a valószínűbb –, vagy a projekt nem áll úgy, hogy még idén a boltokba kerüljön, csak erről Hines maga nem tudott – ami igen valószínűtlen, hiszen ő a marketingigazgató, csak tudja, mi hogyan áll.