Legelőször áprilisban hallhattunk arról, hogy a Quantic Dream elkészítené PS4-re a Beyond: Two Soulst, ekkor ugyanis az egyik fejlesztő portfóliójában tűnt fel pár kép a játékból, amin megemlítik a Director’s Cut verziót, látható egy kivágott jelenet (csecsemő Jodie), és persze az inputfolyamatok programkódja PS4 kontrollerre.

Ehhez a beszédes esethez adott újabb adalékot két német bolt, az Alcom és a World of Games, melyek kínálatukba bevették a Beyond: Two Souls PS4-es változatát, olyannyira, hogy borítókép mellett (oké, ilyet nem nehéz fabrikálni), megjelenési intervallumot és meglepően egységes árat is közöltek. Az Alcoma szerint még idén szeptemberben kijön a játék és 88,90 svájci frankét kínálja portékáját. A WoG kicsit bizonytalanabb a megjelenést illetően, de szintén 2014-et jelölt meg, és ők 89 svájci frankot kérnek a Beyond: Two Souls PS4-es változatátért.

Talán az egyetlen, ami bizonytalansággal tölthet el minket a megjelenéssel kapcsolatban az az, hogy szeptember már mindjárt itt van, és hivatalos bejelentés még mindig nincs. Viszont ne feledjük, hogy a The Last of Ust is csak áprilisban leplezték le hivatalosan, négy hónappal a megjelenés előtt, ráadásul, ha a pletykák igazak, a Beyond: Two Souls PS4-es változata legalább április óta fejlesztés alatt van, szóval nem lehetetlen, hogy maholnap kapunk a Quantic vagy a Sony részéről egy hivatalos leleplezést, és ősszel már játszhatunk a programmal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!