...miután kiderült, hogy nem terveznek a Bioshockból gyűjtői kiadást. Mivel manapság ez különösen nagy divat lett, és hála istennek ezek a csomagok valóban nem csak egy plusz posztert tartalmaznak, hanem mindenféle földi jót, nem csoda, hogy megorroltak a dolgok ilyetén alakulására a játék máris szép számú rajongói. Szerencsére az internet mindenre megoldást kínál, így jött a gondolat, majd a tett: a PetitionOnline.com weboldalon máris bárki aláírhatja a kérvényt, melyben kérheti, könyörögheti és követelheti a Collector’s Edition kiadást minden platformra és régióra. Semmi más dolgunk nincs, mint ellátogatni erre a címre, és itt a „Sign Petiton” gombra kattintva beírni a nevünket, az e-mail címünket (ha alul a rádiógomboknál a Private beállítást meghagyod, nem lesz publikus ez az információ), valamint ha akarunk, egy megjegyzést, majd előbb a „Preview”, aztán az „Approve Signature” gombokat megnyomni.

A korábbi híreinkben már bemutatott „The Cult of Rapture” lelke, Elisabeth egyébként egy bejegyzésben azt írta, hogy beszélt egy emberrel, aki „idősebb és bölcsebb nála”, és megkapta az ígéretet: amint összegyűlik 5000 aláírás, lesz limitált kiadású Bioshock! Hölgyeim, uraim, jelenleg, mikor e sorokat írom, 1800 körül járunk - legyünk részesei a történelemnek! Irány a szavazóhelyiség!




Friss információk:
Mivel az aláírásgyűjtés fényes sikert hozott, és már 15 ezer felett jár a szám, Elizabeth kedves kirobbanó örömmel jelentette be: lesz gyűjtői kiadás a Bioshockból úgy Xbox 360-ra, mint PC-re! Most azonban új szavazás indult: mit szeretnél viszont látni a csomagban? A Cult of Rapture oldalán voksolhattok az opciókra: zenei CD, művészi rajzokkal teli füzet, Big Daddy figura, "Így készült" DVD,  poszterek,  ütősebb csomagolás,  vagy művészi  nyomatok a készítők aláírásával.  Jelenleg elsöprő fölénnyel "apuci szobrocskája" vezet - így legyen ötösöm a lottón, hisz korábbi hozzászólásomban én is megpendítettem, hogy ilyesmit örömmel látnék a pakkban. Aláírásgyűjtésnek vége, most rakjuk össze magunknak a cuccot!