Hétfő reggel óta csak annyit hallottunk, hogy "hamarosan" elkészülnek, mindenki ezen dolgozik éjt nappallá téve. A rajongók persze fel voltak háborodva, amin nem segített, hogy néhány amerikai bolt elkezdte árulni a konzolos változatot, így többen idejekorán hozzájutottak a játékhoz. Ez nem csak azért bőszítette a PC-seket, mert ők még mindig nem játszhattak vele, hanem azért is, mert féltek, hogy - véletlenül vagy szándékosan - valaki elrontja az ő szórakozásukat egy hatalmas spoilerrel. Sajnos ez már meg is történt több emberrel, így mindenki vigyázzon, milyen topikokat nézeget a fórumokban!

De a lényeg a következő: a PC-s demót holnap 02:00-kor lehet majd letölteni világszerte! Megpróbáljuk majd mi is minél hamarabb elérhetővé tenni a saját szerverünkön, de egy méretes linkcsokorral is kedveskedünk majd, amint lehet. Amíg várakoztok, hallgassátok meg a következő, negyed órás interjút, amiben Elizabeth Tobey a pályatervezésről beszélget két fejlesztővel.


Friss: A demó megjelent immár hivatalos csatornákon is, mindenki nyomás letölteni! Nálunk egyelőre még nincs fent, de dolgozunk rajta, elég nagy falat ez a fájl. Még egy fontos dolog, azok, akiknek nVidia videókártyája van, mindenképp telepítsék fel a legújabb meghajtóprogramot, mert a fejlesztők szerint azzal jobban fog futni a játék! Innen  töltheti le mindenki a neki megfelelőt.