• Június 17-én debütál A pók feje a Netflixen
  • Egy börtönprofesszor elítélteken kísérletezik
  • A rabok megkérdőjelezik a tabletták jótékony hatását

A nyári műsorfolyam egyik kiemelt netflixes produkciója lesz A pók feje (Spiderhead). A június 17-én debütáló disztópikus sci-fiben börtöntöltelékeken végez mentális és biológiai kísérleteket az intézet professzora. Noha a kutatást saját elmondása szerint a világ jobbítására fordítja, a rabok idővel megkérdőjelezik elkötelezettségét és megpróbálnak fellázadni a Chris Hemsworth alakította hatalmasság ellen.

A Netflix Geeked Week keretében érkezett egy magyar feliratos jelenetrészlet a filmből. A rémisztő snitteken a Miles Teller és Jurnee Smollett megformálta fogvatartottak egymás iránti vonzalmát alakítja ki a professzor mesterségesen, tudatmódosító szerek segítségével.

A jövőben bizarr, félelmetes biológiai kísérleteket vizionáló film George Saunders novellájából készült. A Deadpool, a Zombieland, a Six Underground és a G.I. Joe: Megtorlás alkotópárosa, Paul Wernick és Rhett Reese írta a forgatókönyvet, a rendezői székben pedig Joseph Kosinski (Top Gun: MaverickTron: Örökség) ül. Ti várjátok a premiert?