A Black Geyser: Couriers of Darkness-t olyan klasszikus szerepjátékok inspirálták, mint a Baldur's Gate és az Icewind Dale, ami már komoly érdeklődésre adhat okot, hiszen eme programok a mai napig népszerűek.

Az program cselekménye Yerengal világában játszódik, ahol káosz és kétségbeesés járja át az Isilmerald királyságot. Az uradalmat ugyanis valami sokkal rosszabb támadta meg, mint a démonok vagy az élőholtak serege: a kapzsiság. Mint valami járvány, úgy terjed a lakók között, gazdag és szegény egyaránt áldozattá válik. A törvény és a rend hamar összeomlik, amikor mindenki képes mindenkit megtámadni csupán pár érme aranyért.

Itt jövünk mi a képbe. Eldönthetjük, hogy a kapzsiság ügynökévé válunk és segítünk a királyság kifosztásában és tönkretételében, vagy visszautasítjuk a lehetőséget és igazi hősként a végére járunk annak, hogy mitől ment el mindenki más esze.

Ezt kínálja az izometrikus nézetű, XP alapú, valós idejű Black Geyser: Couriers of Darkness. A játékban alakíthatunk embert, törpöt, rillow-t, deroni elfet és feldegugot, azaz fehér elfet. Azok, akik a mágiát részesítik előnyben, választhatnak a pap, druida, sámán, nekromanta, télimágus és varázsló kasztok közül, míg a fegyverekben jobban bízók válogathatnak a tolvaj, svindler, harcot, templomos, ranger és hegylakó kasztok között. Természetesen mindegyik egyedi képességekkel bír.

A játék fejlesztése jelenleg is folyik, de a GrapeOcean szeretné a ti segítségeteket is kérni ahhoz, hogy meg tudják valósítani mindazt, amit elképzeltek. Ezért indították el kickstarteres kampányukat, ahol 50 ezer eurót szeretnének összegyűjteni, ebből már meg is van már majdnem 40 ezer. Ha te is szeretnél segíteni, kattints ide!

black-geyser-couriers-of-darkness-screen.png