A játék második nagy bővítménye a megszokott módon elsőként Xbox 360-ra fog megjelenni április 16-án, majd várhatóan egy hónap elteltével a többi platformra is megvásárolható lesz. A pénzünkért, vagyis 15 dollárért négy új multiplayer pályát (Magma, Encore, Vertigo, Studio) kapunk, s egy érdekes új zombiarénát.

A korábbi tippeknek megfelelően a Mob of the Dead valóban Alcatraz szigetén játszódik, ám azt eddig nem tudhattuk, hogy ezen túl is tartogat érdekességeket a pálya. A legfontosabb sajátosság az, hogy a négy karakter, akiket irányíthatunk, nem más, mint Ray Liotta, Chazz Palminteri, Joe Pantoliano és Michael Madsen. Ők négy maffiózót (sorrendben: Billy Handsome, Salvatore "Sal" DeLuca, Al "The Weasel" Arlington és Michael "Finn" O'Leary) alakítanak, akiket a szesztilalom idején a híres börtönbe küldtek -- csak aztán minden a feje tetejére állt. A zombiapokalipszis után a négy filmsztár által megtestesített rosszfiúval kell átverekedünk magunkat az élőhalottak hordáján, s épségben kijutni a szigetről, a csavar pedig az, hogy ha az egyikünk a fűbe harap, a purgatóriumba kerülünk, ahol új feladatok várnak ránk.

A multiplayer térképek terén ezzel szemben semmi kirívóan újat nem kapunk: a Magma egy japán faluban kapott helyet, az Encore a londoni zenei fesztivál után játszódik, a Vertigo Indiában van, mégpedig egy felhőkarcoló tetején, a Studio pedig az első Black Ops "Firing Range" pályájának átdolgozott változata.